Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik ev desteği arayanlar için Nevyap, malzeme seçiminden montaja kadar her aşamada destek sağlar. Bu sayede, kullanıcılar hem güvenli hem de uzun süre dayanıklı bir ev sahibi olmanın avantajlarını yaşar.

Yapıda kullanılan çeliğin kalitesi ve kalınlığı, duvar kalınlığı ve panellerde kullanılan malzemenin niteliği, çatı izolasyonu, kullanılan pencerenin serisi gibi unsurlar prefabrik yapılarda fiyatı etkiler.

Son aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik ev oturumunuza hazır teslim edilir.

Satış sonrası prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini karşılayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle dikkat edilmelidir.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Biz firma olarak birçOkay müşterimize şunu söylüyoruz isterseniz prefabrik ev almış müşterilerimizin numarasını sizinle paylaşalım siz arayın onlara sorun ısı izolasyonu nasıl ses izolasyonu nasıl evin havası bakım ihtiyacı çOkay az olmasını bir sorun diyoruz ve birçok müşterimizde hayranlıkla bizim firmamızı anlatıyor.

Dış prefabrik ev modelleri duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif alabilirsiniz.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-nine ton arasında değişir.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çOkay severler.

Teknolojik üretim sistemi prefabrik villa tasarımlarında sınırlamaları ortadan kaldırıyor. Mimari estetiği ortaya çıkaran detay tasarım uygulamaları prefabrik yapı sisteminde üretim sınırlaması olmadan yapılabiliyor.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-9 ton arasında değişir.

Hazır satılık prefabrik ev modellerini tercih edebileceğiniz gibi kendi isteklerinize göre bir design de tasarlatabilirsiniz. Aynı zamanda prefabrik evlerde ses ve ısı yalıtımı da mümkün olduğu için dağ veya bağ evinizde iklim şartlarından etkilenmeden konforlu bir şekilde yaşamınızı sürdürebilirsiniz.

Report this wiki page